Zagreb: poznati hrvatski dizajn i hrvatski proizvodi

Jedinstveni hrvatski suveniri

Ukoliko tražite unikatan suvenir, pravo mjesto za vas je Ilica 49 gdje se nalazi višestruko nagrađivani obrt Kišobrani Cerovečki čija je obiteljska tradicija započela 1912. godine. Ručno izrađeni kvalitetni kišobrani zadivit će vas već na prvi pogled. U ponudi možete pronaći damske suncobrane od prirodnih vlakana, kabanicu Kaplju koja prati formu prepoznatljivog zagrebačkog suvenira- šestinskog kišobrana koji datira još iz 18. stoljeća.

Za sve koji žele ovjekovječiti posebne trenutke iz Zagreba i uvijek ih sa sobom „nositi“, mogu potražiti Like a Map proizvode u hrvatskim dizajnerskim trgovinama Take me home i Galerija Link. U kolekciji možete pronaći Like a map torbe, notese i plakate s kartografskim prikazima grada Zagreba, a svaki od njih dolazi u boji i crno-bijelom izdanju. Ovi su proizvodi pravi primjer idealnog spoja praktičnosti i jedinstvenosti.

Ukusne hrvatske delicije

U gift shop-u Kredenca možete pronaći originalne i authotone hrvatske proizvode. U gastro ponudi Kredenca ističu se brojne vrste čokolada, džemova, meda, ulja, začina i proizvoda s tartufima. Kupite čokoladne čestitke, čokolade s cvijetom soli, ekstra djevičansko maslinovo ulje s tartufima ili domaće džemove i iznenadite svoje bližnje!

Za obožavatelje sireva i mliječnih proizvoda, idealna je sirana Gligora, najnagrađivanjija i najmodernija hrvatska sirana. Uz najpoznatiji Paški sir, neki od klasika su i tvrdi sirevi Kolan, Žigljen, Kozlar i Težački sir, te polutvrdi Mladi Trapist Gligora. Ove sireve vrhunske kvalitete možete pronaći na tržnicama Dolac, Kvatrić i Jarun te u trgovačkim centrima Centar cvjetni i Arena Centar.

Mirisne oaze

Notes of Zagreb nudi razne mirise čiji su nazivi inspirirani ulicama, kulturom i spomenicima grada Zagreba. U ponudi se mogu pronaći mirisni štapići, mirisne svijeće, mirisni sprejevi za odjeću i dom, a imaju čak i parfeme za pse. Vanvremeski dizajn i jedinstveni mirisi ovog zagrebačkog brenda unijet će dašak svježine i čarolije u svaki prostor.

niche parfumeriji Top, u samom centru Zagreba, možete pronaći i domaće i strane brandove. Uživajte u najprimamljivijim mirisima brendova Escentric Molecules, Byredo, Xerjoff, Rajo Dove te brojnih drugi. Uživajte u intimnoj atmosferi i personaliziranoj kupovini u niche parfurmeriji Top.

Izvor: https://www.kisobrani-cerovecki.hr/https://www.top.hr/https://notesofzagreb.com/http://likeamap.com/https://gligora.com/https://kredenca.com/, Insight Design Guide

Doznajte najnovije promocije

Pretplatite se na naš newsletter i primajte najnovije promocije i pogodnosti
izravno na svoju e-poštu kako ne biste propustili ponudu!