Grand Hotel Park u Rovinju: 5 detalja koji ga čine posebnim

Uvala luksuza u Rovinju dobila je novi ukras, možda najljepši od svih. Riječ je luksuznom Grand Hotelu Park koji unazad par dana prima svoje prve goste. Teško je uopće izdvojiti ono najbolje na njemu, zato smo pripremili listu detalja koji ga čine posebnim. 

1. Arhitektura

Dovoljno je reći da su nacrt hotela potpisali isti arhitekti koji su zaslužni za izgled obližnjeg hotela Lone i plaže Mulini Beach. To znači da je svaki element savršeno posložen u odnosu na ostatak hotela, ali ne samo to—čitav hotel, uključujući njegove vanjske površine, uklopljen je u okoliš tako da ga oplemeni.  Korišten je kaskadni tip gradnje i zbog  toga se hotel elegantno spušta niz laganu nizbrdicu prema obali i moru.

2. Pogled

Sve prostorije hotela otvorene su prema starom gradu—recepcija, restorani, luksuzne sobe, bazeni i Wellness zone na krovu hotela. Naravno, moguć  je i pogled prema moru, prema tome gosti hotela uživat će u ljepoti kamo god da se okrenu.

3. Interijer

Uređenje interijera potpisuje milanski studio Pierra Lissonija, jedan od najpoznatijih na svijetu. Izgled zajedničkih prostorija i soba uvelike se temelji na njegovom osobnom doživljaju okoliša hotela. Prostorije su također ukrašene djelima poznatih umjetnika koji su nekada boravili u Rovinju i kasnije obradili uspomenu na njega upravo u djelima koja su izložena.

4. Putni dnevnik

Ovo je detalj koji najbolje pokazuje kako uprava i osoblje hotela pristupaju svojim budućim gostima s velikom pažnjom. Naime, prilikom dolaska u hotel dočekat će ih paket poklona koji služi tome da njihov boravak u Rovinju bude dobro upamćen. Gosti će dobiti bilježnicu uvezanu kožom, koja istovremeno funkcionira kao vodič kroz Rovinj i kao zbirka uspomena, te fotoaparat za trenutni ispis fotografija.

5. Restorani

U sklopu hotela nalazi se šest vrhunskih restorana i barova, među njima Cap Aureo sa spektakularnim pogledom na grad i marinu, zatim  Viva Eufemia Lobby Bar s najvećim izborom šampanjaca u Hrvatskoj, te Katarina Pâtisserie, koja teži postati najboljom slastičarnicom u gradu.

AKCIJA: 15% popusta za rezervacije napravljene 60 dana prije dolaska i besplatan transfer od aerodroma Pula

Doznajte najnovije promocije

Pretplatite se na naš newsletter i primajte najnovije promocije i pogodnosti
izravno na svoju e-poštu kako ne biste propustili ponudu!