Hotel Hotel Pörnbacher ***

Italija, Trentino Alto, Kronplatz

Odaberite svoj boravak

Dostupne cijene soba sa
Garancija najbolje cijene
Dvokrevetna soba, noćenje s doručkom
Bračni krevet
Maks gosti: 4
Internet
Cijena od
Ukupno
€ 76
po osobi po danu

Sadržaj

Check In: 17:00
Check Out: 10:00
Internet Da, besplatno
Parking dostupan
Djeca dobrodošla
Bar / salon
Grijanje
Obiteljske sobe
Broj restorana: 1
Hrana i piće
Restoran sa jelovnikom

O Hotel Hotel Pörnbacher ***

Hotel Pöernbacher je obiteljski hotel na mirnom mjestu u Niederolangu, oko 3 km od skijališta,a stanica ski busa nalazi se blizu hotela. Od sadržaja: besplatan parking, restoran, bar, soba za igru (stolni tenis, stolni nogomet), wellness (finska sauna, parna kupelj, whirlpool, solarij, infra-crvena soba uz doplatu), WiFi.

ODGOVORNI ORGANIZATOR: KINST Opći uvjeti

Mjesto

Udaljenost

Ski bus
20 m
Skijalište
3 km

KRONPLATZ

Ono što je karakteristično za Kronplatz su besprijekorno uređene staze, bez obzira na meteorološke uvjete, te njihova velika dužina – gotovo sve su dugačke preko kilometar.

Kronplatz (njem.) – Plan de Corones (tal.) dobio je ime prema vrhovima planina koje podsjećaju na pijetlovu krestu (krone – corona = kruna, kresta) pa je stoga i zaštitni znak skijališta crvena pijetlova glava s izraženom krestom. Skijalište se prostire gotovo cijelom površinom istoimene planine u središtu skijaške regije Dolomiti Superski. Od oko 116 km skijaških staza smještenih na rijetko pošumljenim padinama, čak 90% njih je pokriveno snježnim topovima što produžuje sezonu i na kasnu zimu. Ovo skijalište može se pohvaliti i sa 4 spusta od vrha do podnožja planine, dužine od 5 do 6,5 km. Skijalište je okruženo s 13 turističkih mjesta, od kojih su najpoznatija Bruneck/Brunico, St. Vigil/San Vigilio (na samim stazama), Olang/Valdaora, Reischach/Riscone, Rasen/Rasun, St. Georgen/San Giorgio i St. Lorenzen/St.Lorenzo. Prepoznatljiv znak Kronplatza na samome vrhu jest i zvonjava najvećega zvona u Alpama, Concordia 2000, koje teži 18.100 kg, a promjera je na najširem dijelu 3 m.

S činjenicom da ima više od 300 sunčanih dana u godini spada u jedno od ljepših skijališta u ovom dijelu Italije. 40 kategoriziranih staza ukupne duljine 116 km uglavnom su plavo-crvenog karaktera. Sve staze su uglavnom izuzetno široke te pravilnog nagiba, što čini ovo skijalište idelano za početnike, obitelji s djecom te slabije rekreativce.

Od sportske ponude imamo: staze za sanjkanje, noćno skijanje, hodanje s krpljama, penjanje po zaleđenim slapovima, turno skijanje, bob taxi, rafting na snijegu, kuglanje na ledu, hokej na ledu, jahanje, padobranstvo, bazen, skijaška škola, dječji vrtić na snijegu…..

Pristup/udaljenost: Zagreb – Ljubljana – tunel Karavanke – Spittal – Lienz – Sillian – Olang/Riscone/Brunico/Kronplatz ; od Zagreba cca.420 km

Doznajte najnovije promocije

Pretplatite se na naš newsletter i primajte najnovije promocije i pogodnosti
izravno na svoju e-poštu kako ne biste propustili ponudu!