KRSTARENJE RAJ U DALMACIJI 8 DANA

Hrvatska, Srednja Dalmacija, Split

Trajanje
8 dana / 7 noćenja
Cijena po osobi
od kn 9,783
od € 1,300

Mali brod krstari šarmantnom hrvatskom obalom i otocima na raskošno dizajniranim, potpuno klimatiziranim plovilima s prostranim en-suite kabinama. Plan puta uključuje uzbudljiva gastronomska iskustva i doživljaje razgledavanja. Uživajte u sedam nezaboravnih dana krstarenja južnim Jadranom od jednog otoka do drugog. Opustite se i prepustite kapetanu, posadi i voditelju putovanja da se pobrinu za vas. Jutra provedite opuštajući se i sunčajući na prostranim palubama ili kupajući se u Jadranskom moru. Poslijepodne su pažljivo isplanirane za istraživanje najboljih hrvatskih destinacija s lokalnim stručnjacima.


ISTAKNUTO: Nacionalni park Mljet, zabava autentičnog hrvatskog sela, spektakularno večernje krstarenje starim gradskim zidinama Dubrovnika, kupanje na plaži Zlatni rat na otoku Braču.

Odaberite svoj boravak

Odaberite datum polaska sa kalendara

subota
Srpanj
02
subota
Srpanj
09
subota
Srpanj
30
subota
Kolovoz
06
subota
Kolovoz
13
subota
Kolovoz
20
srijeda
Rujan
14
subota
Rujan
24
subota
Listopad
08
subota
Listopad
15
DELUXE SUPERIOR VIP
Maks gosti: 2
Cijena noćenja od
Ukupno
kn 14,299
€ 1,900
DELUXE SUPERIOR
Maks gosti: 2
Cijena noćenja od
Ukupno
kn 12,794
€ 1,700
DELUXE SUPERIOR
Maks gosti: 2
Cijena noćenja od
Ukupno
kn 10,536
€ 1,400
DELUXE
Maks gosti: 2
Cijena noćenja od
Ukupno
kn 12,041
€ 1,600
DELUXE
Maks gosti: 2
Cijena noćenja od
Ukupno
kn 9,783
€ 1,300

Program putovanja

Dan
1
SPLIT ( večera)
Vrijeme polaska: 14:00

Transfer iz zračne luke Split do splitske luke gdje će plovilo biti usidreno. Prijava od 14.00 sati nadalje. Nakon smještaja uživajte u razgledu grada s vodičem (nije moguće za kasne dolaske). Split je povijesni grad pod zaštitom UNESCO-a i dio svjetske baštine. Naći ćete obilje rimske arhitekture – posebno je zanimljiva veličanstvena Dioklecijanova palača, u kojoj je nekoć živio rimski car. Nakon razgleda Splita povratak na plovilo na domjenak i koktel. Uživajte u zabavi susreta i pozdrava na brodu. Noćenje u Splitu.

Dan
2
SPLIT-KORČULA ( doručak i ručak)

U jutarnjim satima polazak iz ovog veličanstvenog grada i krstarenje prema otoku Korčuli, poznatom kao rodno mjesto Marka Pola. Zaustavite se za ručak u jednoj od osamljenih uvala na putu. Dolazak u Korčulu u ranim poslijepodnevnim satima nakon čega slijedi pješački obilazak očaravajućeg grada utvrđenog zidinama. Korčula čuva više legendi, priča i spomenika nego bilo koje drugo mjesto, otkrijte malo lutajući ulicama s uzorkom riblje kosti. Korčula ima bogat izbor restorana za odličan gurmanski doživljaj, a tu su i brojni barovi i klubovi za one željne večernje zabave. Noćenje u Korčuli.

Dan
3
KORČULA, MLJET & DUBROVNIK ( doručak, ručak i večera)

Sljedećeg jutra krenite južnije prema otoku Mljetu. Pridružite se voditelju krstarenja u šetnji do poznatih slanih jezera u Nacionalnom parku Mljet i uživajte u vožnji brodom do otoka Svete Marije, gdje se nalazi drevni benediktinski samostan, stara opatija i crkva iz 12. stoljeća. Povratak na plovilo na ručak, nakon čega slijedi polazak prema Dubrovniku. Dolazak u Dubrovnik u kasnim poslijepodnevnim satima, ali prije vezanja konopa u gruškoj luci, kapetan će organizirati večernje krstarenje starim gradskim zidinama dok se na palubi poslužuje švedski stol. Uživajte u spektakularnom pogledu na ovaj veličanstveni drevni grad. Noćenje u Dubrovniku.

Dan
4
DUBROVNIK ( doručak)

Nakon doručka, transfer do starog grada na pješački obilazak s vodičem kako biste uživali u ovom čarobnom gradu. Bit će puno prilika za fotografiranje jer nas žičara vodi od Starog grada do planine Srđ kako bismo uživali u slikovitom pogledu na zidine i Elafitske otoke. Slobodno popodne za pronalaženje idiličnih mjesta za ručak i večeru. Vijugajte uskim vapnenačkim uličicama bez automobila – izlizanim pod tabanima stoljećima pješaka, potražite piće na nekom od trendi piazza ili prošećite poznatim zidinama dugim 1940 m i prošećite poznatim STRADUN-om – obje ulice i trg, šetnica unutar gradskih zidina. Noćenje u Dubrovniku.

Dan
5
DUBROVNIK – POLUOTOK PELJEŠAC (doručak, ručak i večera)

Polazak u ranim jutarnjim satima prema poluotoku Pelješcu, dom najpoznatijih hrvatskih crnih vina: Dingač i Postup. Prije ručka kratko zaustavljanje na jednom od Elafitskih otoka i popodnevni dolazak na poluotok Pelješac. Danas se udaljite od obale u unutrašnjost i istražite ruralna područja. Poslijepodne transfer do sela, nakon čega slijedi posjet lokalnoj farmi kako bi se prepustili tipičnoj seoskoj zabavi s hrvatskim delicijama, all-inclusive večeri s domaćim jelima od vlastitih proizvoda. Kasni transfer natrag na plovilo. Noćenje na poluotoku Pelješcu.

Dan
6
PELJEŠAC - HVAR (doručak i ručak)

Jutarnji polazak prema Hvaru. Zaustavljanje ručka na otočiću Šćedro, a zatim kupanje na Paklenim otocima. Dolazak na Hvar u poslijepodnevnim satima. Hvar je najduži otok na Jadranu i jedan od najsunčanijih; poznat po raskošnim poljima lavande i ljepoti koja oduzima dah. U Hvaru se mogu pronaći mnoge povijesne znamenitosti: renesansna katedrala s izvornim tornjem i najstarije društveno kazalište u Europi koje je osnovano 1612. godine - da spomenemo samo neke. Pješačite do gradske utvrde s pogledom na luku kako biste dobili lijepe slikovite poglede na brod i Paklene otoke. U večernjim satima Hvar nudi obilje zabave - mnogi restorani, barovi i kafići rade dugo u noć. Noćenje u Hvaru.

Dan
7
HVAR – BOL – MILNA ili PUČIŠĆA (doručak, ručak i večera)

Današnje odredište je otok Brač i slikoviti gradić Bol. Prošećite šetnicom ili se kupajte na jednoj od najpoznatijih plaža u Dalmaciji – Zlatnom Ratu (Zlatni rt - poznat po šljunčanom rtu pomiče se s jedne na drugu stranu dok vjetar i valovi neprestano mijenjaju svoj oblik). Bol je tipično ribarsko mjesto pretvoreno u popularno turističko odredište. Nakon ručka na brodu, slobodno vrijeme do kušanja vina. Polazak za Milnu ili Pučišća i kapetansku oproštajnu večeru uz živu zabavu na brodu. Noćenje u Milni ili Pučišćima.

Dan
8
MILNA ili PUČIŠĆA - SPLIT (doručak)

Polazak za Split u ranim jutarnjim satima. Okupite se na posljednji doručak na brodu, nakon čega slijedi rastanak s posadom i svim novim prijateljima, prije nego što vas isprate u Split. Transfer do zračne luke Split.

Uvjeti putovanja

Cijena uključuje

 • Transferi dolazaka i odlaska iz zračne luke Split i do zračne luke Split (na dan dolaska i dan odlaska)
 • 7-noćno krstarenje u Deluxe ili Deluxe Superior klimatiziranoj kabini s vlastitom kupaonicom
 • Prijem dobrodošlice i koktel
 • Svakodnevni doručak na bazi švedskog stola
 • Ručak od tri slijeda dnevno + sir i salata bar
 • Kapetanska večera sa zabavom uživo
 • Piće uz ručak na brodu
 • Besplatna voda
 • Besplatni čaj i kava tijekom dana
 • Degustacija maslinovog ulja i vina na brodu
 • Obilno svježe voće
 • Profesionalni voditelj obilaska
 • Posjetiteljske pristojbe i lučke pristojbe
 • Rukovanje prtljagom
 • Dnevni servis kabine i promjena ručnika
 • Besplatan wi-fi na brodu
 • Pješačke ture s vodičem po gradovima: Dubrovnik, Hvar, Korčula, Split
 • Jednosmjerni autobusni prijevoz iz dubrovačke luke do Starog grada Dubrovnika radi razgleda
 • Naknada za dubrovačku žičaru
 • Spektakularno večernje krstarenje starim gradskim zidinama Dubrovnika
 • Degustacija hrvatskih vina
 • Autentična zabava hrvatskog sela uz večeru na poluotoku Pelješcu
 • Ulaznica u Nacionalni park Mljet

Cijena uključuje popust za gotovinsko plaćanje.

Cijena ne uključuje

Nema dodatnih naknada po dolasku osim napojnice!

Napomene

 • Kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta

 • Zajamčeni su svi polasci s krstarenja KL, međutim, ako je rezervirano manje od 10 putnika, Katarina line zadržava pravo otkazati polazak i promijeniti naziv plovila ako se ukaže potreba
 • Putnici su dužni pridržavati se brodskih pravila i propisa koji se nalaze u pisanom obliku na brodu, posebno u pogledu unošenja pića na brod
 • U slučaju neprimjerenog ponašanja, /kapetan zadržava pravo zamoliti putnike da se iskrcaju

Podatke o letu potrebno je dostaviti najmanje 3 tjedna (21 dan) prije polaska na krstarenje, a najkasnije 10 dana unaprijed kako bi KL organizirala transfere za dolazak i odlazak.​

POLITIKA OTKAZA:

Od dana potvrde do 30 dana prije dolaska – akontacija (100 EUR po osobi) - nepovratna

29-22 dana – 25% preostalog iznosa

21-15 dana – 50% preostalog iznosa

14-0 dana – 100% naknada


Naknada za promjenu imena – 20 EUR po osobi

Naknada za promjenu datuma - 20 EUR po osobi - vrijedi samo ako se promjena izvrši do 30 dana prije rezerviranog polaska, u protivnom će se primjenjivati ​​redovni uvjeti otkazivanja.


KL i kapetan plovila zadržavaju pravo izmjene i dopune rute zbog vremenskih uvjeta kao i uvjeta u posjećenim lukama. Redoslijed posjeta može biti drugačiji od objavljenog u slučaju da su luke pretrpane i prezauzete te s namjerom da se korisniku pruži sveukupno bolje iskustvo.

Zbog specifičnih uvjeta veza i zahtjeva u pojedinim hrvatskim lukama, brodovi KL su usidreni jedan uz drugoga, zbog čega klijenti moraju prijeći s jednog broda na drugi s razmacima između brodova kako bi došli do obale. U takvim slučajevima klijenti moraju biti posebno oprezni pri prelasku i to na vlastitu odgovornost. Pomoć posadi bit će pružena onima kojima je potrebna i koja je zatraže. Krstarenje se ne preporučuje za klijente u invalidskim kolicima ili s ograničenom pokretljivošću.

Doznajte najnovije promocije

Pretplatite se na naš newsletter i primajte najnovije promocije i pogodnosti
izravno na svoju e-poštu kako ne biste propustili ponudu!