KRSTARENJE ONE WAY WONDERS -Split 8 dana

Hrvatska, Srednja Dalmacija, Split

Trajanje
8 dana / 7 noćenja
Prijevoz
Kruzer
Cijena po osobi
od kn 9,783
od € 1,300

Odaberite svoj boravak

Odaberite datum polaska sa kalendara

srijeda
Srpanj
20
subota
Kolovoz
13
subota
Kolovoz
20
subota
Kolovoz
27
subota
Rujan
03
subota
Rujan
10
subota
Rujan
17
subota
Listopad
08
DELUXE SUPERIOR VIP
Maks gosti: 2
Cijena noćenja od
Ukupno
kn 14,299
€ 1,900
DELUXE SUPERIOR
Maks gosti: 2
Cijena noćenja od
Ukupno
kn 12,794
€ 1,700
DELUXE SUPERIOR
Maks gosti: 2
Cijena noćenja od
Ukupno
kn 10,536
€ 1,400
DELUXE
Maks gosti: 2
Cijena noćenja od
Ukupno
kn 12,041
€ 1,600
DELUXE
Maks gosti: 2
Cijena noćenja od
Ukupno
kn 9,783
€ 1,300

Program putovanja

Dan
1
SPLIT ( večera)

Transfer sa Splitskog aerodroma do Splitske luke na check-in od 14:00 sati. Nakon što ste se smjestili, uživajte u turi grada Splita s vodičem, povijesnim gradom pod UNESCO zaštitom svjetske baštine s obiljem rimske arhitekture – od posebnog je interesa veličanstvena Dioklecijanova palača, nekoć dom Rimskog cara. Nakon obilaska, povratak na brod na koktel dobrodošlice na brodu. Noćenje u Splitu.

Dan
2
SPLIT – (BOL) HVAR (doručak i ručak)

Jutarnji polazak na otok Brač, gdje je planirano kupanje na najpoznatijoj plaži u Dalmaciji – Zlatnom Ratu kod Bola. Njegov rt se pomiče s jedne strane na drugu dok vjetar i valovi neprestano uzrokuju promjenu oblika plaže. Bol je tipično ribarsko mjesto pretvoreno u popularno turističko odredište, a zadržalo je svoj šarm. Nastavak prema jet-set otoku Hvaru s ručkom na brodu na Paklenim otocima. Hvar je najduži i najsunčaniji otok na Jadranu, poznat po bujnim poljima lavande i ljepoti koja oduzima dah. Dođite u poslijepodnevnim satima na obilazak s vodičem povijesnih znamenitosti grada - renesansne katedrale s izvornim tornjem i najstarijeg društvenog kazališta u Europi osnovanog 1612. Pješačite se cik-cak stazom do gradske utvrde s pogledom na luku i uživajte u prekrasnom prizoru pogled na plovilo i Paklene otoke. U večernjim satima Hvar nudi veliki izbor zabave - brojni restorani, barovi i klubovi od kojih mnogi rade dugo u noć. Noćenje u luci.

Dan
3
HVAR – BIŠEVO (Blue Cave)/ VIS (doručak, ručak i večera)

Ranojutarnje krstarenje prema otočiću Biševo u posjet Modroj špilji, veličanstvenom prirodnom fenomenu (ulaz se plaća na licu mjesta – cca. 10-15 EUR). Kako ponekad vremenski uvjeti mogu biti vrlo nepredvidivi, mogućnost posjeta špilji ovisit će o tim uvjetima, no o tome ćete biti na vrijeme obaviješteni. Nastavak putovanja do otoka Visa, nekada strateške jugoslavenske vojne baze i godinama zatvorenog za javnost. Zbog ove izoliranosti, Vis zadržava poseban šarm – “Mediteran kakav je nekad bio” što ga čini zaista zanimljivim za posjet. Smješten na sjevernoj strani otoka, Vis se razvio u blizini ostataka antičke Isse, prvog urbanog središta u Hrvatskoj. Kušajte domaća vina. Ako ste zainteresirani, posjetite ostatke rimskog termalnog mjesta, Gradski muzej ili jednostavno prošećite uživajući u pogledu na prekrasnu Villu Rusticu smještenu uz rivu. Noćenje u luci Vis.

Dan
4
VIS - KORČULA (doručak i ručak)

Polazak u ranim jutarnjim satima prema otoku Korčuli, najpoznatijem kao rodno mjesto Marka Pola. Zaustavite se za ručak u jednoj od osamljenih uvala na putu. Poslijepodne dolazak u Korčulu nakon čega slijedi pješački obilazak ovog očaravajućeg gradića okruženog zidinama i jednog od najbolje očuvanih srednjovjekovnih gradova na Mediteranu. Uzorak ulice od riblje kosti korišten je u dizajnu Starog grada Korčule kako bi se osigurao prirodni efekt hlađenja pružajući građanima zaštićen i udoban smještaj. Fakultativni izlet u malo selo u blizini Korčule na tipičnu dalmatinsku večeru i saznavanje više o povijesti i tradicionalnom načinu življenja. Noćenje u Korčuli.

Dan
5
KORČULA - MLJET (doručak i ručak)

Sljedećeg jutra krenite južnije prema otoku Mljetu. Legenda kaže da je grčki junak Odisej proveo godine na ovom otoku kada ga je zarobila nimfa Kalipso. Pridružite se voditelju krstarenja u šetnji do poznatih slanih jezera u Nacionalnom parku Mljet i uživajte u vožnji brodom do otoka Sv. Marije kako biste posjetili drevni benediktinski samostan, staru opatiju i crkvu iz 12. stoljeća. Alternativno, unajmite kajake, bicikle, skutere ili kabriolete kako biste sami lutali Nacionalnim parkom ili otokom, ali čuvajte se nimfa! Uživajte u miru i tišini otoka. Noćenje u luci Polača ili Pomena.

Dan
6
MLJET – SLANO (STON) (doručak, ručak i Kapetanova večera)

Polazak prema malom mjestu Slano na kopnu, mirnom ribarskom mjestu i polazište za Ston, još jedno, nekoć utvrđeno malo mjesto poznato po kamenicama. Nakon istraživanja ogromnih gradskih srednjovjekovnih bedema, uputite se prema malom selu u blizini Malog Stona kako biste saznali više o kamenicama i posebnom kušanju ove delicije. Povratak na brod za kapetanovu večeru uz zabavu uživo.

Dan
7
SLANO (STON) – DUBROVNIK (doručak i ručak)

Rano ujutro polazak prema Dubrovniku, jednom od najljepše očuvanih srednjovjekovnih gradova svijeta. Prije nego što se usidrite u luku Gruž, uživajte u krstarenju uz stare dubrovačke gradske zidine dok se ručak poslužuje na palubi. Nakon pristajanja, transfer do starog grada na pješački obilazak ovog čarobnog grada. Idite žičarom od Starog grada do planine Srđ i uživajte u slikovitom pogledu na zidine i Elafitske otoke. Vijugajte uskim uličicama, istražujući gotičku, renesansnu i baroknu arhitekturu ili prošećite vrhom gradskih zidina dugih 1940 m. Noćenje u Dubrovniku.

Dan
8
DUBROVNIK (doručak)

Okupite se na posljednji doručak na brodu, nakon čega slijedi oproštaj od vaše posade i novih prijatelja.

Uvjeti putovanja

Cijena uključuje

 • Transferi dolazak i odlazak iz zračne luke Split i do zračne luke Dubrovnik (na dan dolaska i dan odlaska)
 • 7-noćno krstarenje u deluxe ili deluxe superior klimatiziranoj kabini s vlastitom kupaonicom
 • Prijem dobrodošlice i koktel
 • Dnevni doručak na bazi švedskog stola
 • Ručak od tri slijeda dnevno + sir i salata bar
 • Kapetanska večera sa zabavom uživo
 • Piće uz ručak na brodu
 • Besplatna voda
 • Besplatna kava i čaj tijekom dana
 • Degustacija maslinovog ulja i vina na brodu
 • Obilno svježe voće
 • Profesionalni voditelj obilaska
 • Posjetiteljske pristojbe i lučke pristojbe
 • Rukovanje prtljagom
 • Dnevni servis kabine i promjena ručnika
 • Besplatan wi-fi na brodu
 • Pješačke ture s vodičem po gradovima: Split, Hvar, Korčula, Dubrovnik
 • Spektakularno krstarenje starim gradskim zidinama Dubrovnika
 • Degustacija hrvatskih vina

U cijenu uključen popust za gotovinsko plaćanje. 

Cijena ne uključuje

Napomene

 • Kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta
 • Zajamčeni su svi polasci s krstarenja KL, međutim, ako je rezervirano manje od 10 putnika, Katarina line zadržava pravo otkazati polazak i promijeniti naziv plovila ako se ukaže potreba
 • Putnici su dužni pridržavati se brodskih pravila i propisa koji se nalaze u pisanom obliku na brodu, posebno u pogledu unošenja pića na brod
 • U slučaju neprimjerenog ponašanja, Katarina Line/kapetan zadržava pravo zamoliti putnike da se iskrcaju

POLITIKA OTKAZA:

Od dana potvrde do 30 dana prije dolaska – akontacija (100 EUR po osobi) - nepovratna

29-22 dana – 25% preostalog iznosa

21-15 dana – 50% preostalog iznosa

14-0 dana – 100% naknada


Naknada za promjenu imena – 20 EUR po osobi

Naknada za promjenu datuma - 20 EUR po osobi - vrijedi samo ako se promjena izvrši do 30 dana prije rezerviranog polaska, u protivnom će se primjenjivati ​​redovni uvjeti otkazivanja

KL toplo preporuča klijentima da se osiguraju od otkaza rezerviranih usluga! KL nudi kompletan paket putnog osiguranja (putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode, osobna odgovornost, osiguranje prtljage i otkaza putovanja). 

KL i kapetan plovila zadržavaju pravo izmjene i dopune rute zbog vremenskih uvjeta kao i uvjeta u posjećenim lukama. Redoslijed posjeta može biti drugačiji od objavljenog u slučaju da su luke pretrpane i prezauzete te s namjerom da se korisniku pruži sveukupno bolje iskustvo.

Zbog specifičnih uvjeta veza i zahtjeva u pojedinim hrvatskim lukama, brodovi Katarina Line su usidreni jedan uz drugoga, zbog čega klijenti moraju prijeći s jednog broda na drugi s razmacima između brodova kako bi došli do obale. U takvim slučajevima klijenti moraju biti posebno oprezni pri prelasku i to na vlastitu odgovornost. Pomoć posadi bit će pružena onima kojima je potrebna i koja je zatraže. Krstarenje se ne preporučuje za klijente u invalidskim kolicima ili s ograničenom pokretljivošću.

Doznajte najnovije promocije

Pretplatite se na naš newsletter i primajte najnovije promocije i pogodnosti
izravno na svoju e-poštu kako ne biste propustili ponudu!