Oktoberfest

Njemačka

Pregled putovanja

1. dan ZAGREB - MUNCHEN
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, turistički peroni 502-506 u 01:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Munchen u jutarnjim satima. Po dolasku u bavarsku metropolu  razgled grada autobusom i pješice: Kraljevski trg - četvrt muzeja sa slavnim pinakotekama - Ludwigstrasse - Maximilianeum - Isarska vrata - Karlov trg - glavni trg Marienplatz - crkva Frauenkirche - Residenz. Slobodno vrijeme u središtu Munchena za odličan shopping u glavnoj trgovačkoj ulici Kaufringerstrasse, osobne programe ili  posjet tipičnoj bavarskoj  pivnici. Odlazak na Oktoberfest. Od 1810. godine u Munchenu se održava jedan od najvećih tradicionalnih pivskih festivala na svijetu. Bogata ugostiteljska ponuda, pivo i bavarski pereci, glazba, vrtuljci i različite atrakcije uz posjetitelje iz cijelog svijeta čine Oktoberfest jednim od najpoznatijih njemačkih godišnjih festivala. Smještaj u hotel u Munchenu. Noćenje.

2. dan MUNCHEN - ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela i odlazak u središte Munchen. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za osobne programe, posjet tipičnoj bavarskoj pivnici ili nekom od muzeja (Stara i Nova pinakoteka, Njemački muzej, muzeji u Residenzu itd.) ili odlazak na Oktoberfest. Polazak iz Munchena u 14:00 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

Izjava o kolačićima Prihvaćanje Uporabe kolačića omogućava da ostanete prijavljeni dok pretražujete ove Internet stranice. Tawk.to GDPR. Blokiranjem kolačića i dalje možete koristiti ovu Internet stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće biti dostupne. Više o kolačićima