NORDIJSKO HODANJE PO OTOKU PAGU

Hrvatska

Pregled putovanja

Odredište: otok Pag
Broj noćenja: 3
(nije prihvatljivo za osobe sa smanjenom pokretljivošću)
način plaćanja: 30% predujma kod rezervacije usluge, ostatak 7 dana prije početka aranžmana 

1. DAN: DOLAZAK, staza PAPKA VRATA
Po dolasku u grad Pag, smjestit ćete se u hotel Intermezzo. Recepcioner hotela će vam dati mape mjesta i informacije o gradu i otoku Pagu. Slobodno vrijeme za odmor i ručak. U 18 h počinje osnovni tečaj Nordijskog hodanja na stazi Paška vrata (2 km 1 smjer, Pag).

2. DAN: SMOKVICA, staza SUNČANI SAT
Nakon jutarnje kave/čaja, u 7 h odlazak do naselja Smokvica. Slijedi hodanje na stazi Sunčanog sata (3,8 km 1 smjer, polazak iz Smokvice). Po povratku u hotel je doručak. Slobodno vrijeme za odmor i ručak. U 17 h polazak za Nin. Lagano Nordijsko hodanje po ovom najstarijem hrvatskom kraljevskom gradiću (tko želi, može se kupati u ninskoj laguni). Vrijeme povratka u Pag – po vlastitom izboru.

3. DAN: DINJIŠKA, staza MENTORA
Nakon jutarnje kave/čaja, u 7 h odlazak do naselja Dinjiška. Slijedi hodanje na Stazi Mentora (9 km 1 krug, polazak iz Dinjiške). Po povratku u hotel je doručak. Slobodno vrijeme za odmor i ručak. U 17 h je polazak za Zadar. Lagano Nordijsko hodanje po ovom gradu prepunom kulturnih i povijesnih znamenitosti. 

4. DAN: ŠIMUNI, uspon na SVETI VID
Nakon jutarnje kave/čaja, u 7 h odlazak do naselja Šimuni. Slijedi hodanje na planinarskoj stazi Sv. Vid (4,5 km 1 smjer, polazak iz Šimuna). Po povratku u hotel je doručak. Odjava iz hotela. 

Za stručno vođenje zadužena je Silvija Zoković, profesorica kineziologije i turistički vodič s dugogodišnjim iskustvom u Nordijskom hodanju. Porijeklom je s otoka Paga i dobro poznaje svaku njegovu stazu.


Ako se do 7 dana prije početka aranžmana ne dostigne min broj putnika, aranžman se neće održati.

Za vrijeme boravka u zajedničkim prostorima hotela poželjno je nošenje zaštitnih maski za lice i redovno dezinficiranje ruku, sukladno preporukama HZJZ. 

***Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa (raspored obilazaka je podložan promjenama zbog vremenskih prilika, radnog vremena pojedinih znamenitosti, sastava grupe i sl.), a u cilju što bolje organizacije programa na dobrobit korisnika usluge. 
Izjava o kolačićima Prihvaćanje Uporabe kolačića omogućava da ostanete prijavljeni dok pretražujete ove Internet stranice. Tawk.to GDPR. Blokiranjem kolačića i dalje možete koristiti ovu Internet stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće biti dostupne. Više o kolačićima