PORDENONE - sajam cvijeća i vrtova

Italija

Pregled putovanja

Datum putovanja: 7.03.2020.

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak ispred Kauflanda u Slavonskom Brodu u 01:00 h. Vožnja ugodnim turističkim autobusom uz povremena stajanja u smjeru Pordenona. U ranim dopodnevnim satima stiže se na 41. Sajam cvijeća i vrtova Ortogiardino. To je jedan od najvećih europskih sajmova cvijeća. Ovogodišnja tema je GREY TO GREEN. Sajam je mjesto gdje se može pronaći svaka biljka koju najčešće vidimo samo u časopisima. Osima biljaka nude se lukovice,sjeme, pribor za vrtlarstvo te se mogu dobiti ideje i inspiracija o cvjetnom kutku u dnevnom boravku ili vrtu. Uživanje na sajmu do popodnevnih sati.

Nakon boravka na sajmu odlazak u poznati OUTLET VILLAGE PALMANOVA gdje se po povoljnim cijenama mogu kupiti svi poznati svjetski brandovi. Nakon shoppinga polazak u smjeru Hrvatske. Povratak u kasnim noćnim satima.

CIJENA ARANŽMANA NA BAZI 45 OSOBA: 299,00 KN
Polazak: Slavonski Brod, Požega, Nova Gradiška, Novska, Kutina i Zagreb
Mogućnost polaska: Osijek,Đakovo,Vinkovci u slučaju prijavljenih 10 putnika uz nadoplatu 70,00 kn
Izjava o kolačićima Prihvaćanje Uporabe kolačića omogućava da ostanete prijavljeni dok pretražujete ove Internet stranice. Tawk.to GDPR. Blokiranjem kolačića i dalje možete koristiti ovu Internet stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće biti dostupne. Više o kolačićima