Beograd Nova godina 2020., 30.12.-01.01.2020.

Srbija

Pregled putovanja

1.dan. 30.12.2019.; ZAGREB, BEOGRAD
Polazak autobusa u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak u 08:30 sati ispred hotela Zovko / pumpa Zovko na ulazu u S.Brod. Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraće odmore i zadržavanja tijekom puta. Dolazak u Beograd u podnevnim satima. Panoramsko upoznavanje sa gradom. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak u razgledavanje grada: TRG REVOLUCIJE, »ČUVENA« SKUPŠTINA, TERAZIJE, TRG REPUBLIKE I LEGENDARNI »KONJ«, KNEZ MIHAJLOVA – GLAVNA TRGOVAČKA ULICA I PROMENADA. KALEMEGDAN – STARA JEZGRA BEOGRADSKE TVRĐAVE, PARK KALEMEGDAN, VIŠE TVRĐAVSKIH VRATA, SAT-ZVONIK, STARI RIMSKI BUNAR, CRKVA RUŽICA, BAROKNA VRATA I SREDNJEVJEKOVNA KULA NEBOJŠA, KAO I SPOMENIK POBJEDNIK, SA KALEMEGDANA SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA UŠĆE SAVE U DUNAV. Fakultativna tradicionalna balkanska večera sa muzikom. Izlazak u neki od brojnih splavova na Adi Ciganliji. Noćenje.

2.dan. 31.12.2019.; BEOGRAD, NOVI SAD, NOVA 2020.
Doručak. Fakultativni izlet u NOVI SAD. Po dolasku u Novi Sad razgled grada: NOVOSADSKA SINAGOGA, RODNA KUĆA JOSIPA JELAČIĆA, GRADSKA KUĆA,VLADIČANSKI DVOR, DUNAVSKA ULICA, BEOGRADSKA KAPIJA,... Povratak u Beograd. Pripreme za novogodišnju noć. Doček Nove 2020. na ulicama i trgovima Beograda ili u nekom od brojnih barova, splavova… SRETNA NOVA 2020... Noćenje.

3.dan. 01.01.2020.; BEOGRAD, ZAGREB
Doručak. Nastavak razgleda grada: »BULEVAR AMBASADA«, MIMO OSTATAKA NATO BOMBI, DO NAJLJEPŠE REZIDENCIJALNE ČETVRTI DEDINJA I KUĆE CVIJEĆA, GDJE SE NALAZI TITOV GROB, RAZGLEDAVAMO I VELEBNI STADION MARAKANA. Šetnja gradom i uživanje u novogodišnjem Beogradu. Odlazak iz Beograda u popodnevnim satima. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak ispred hotela/pumpa Zovko. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.
Izjava o kolačićima Prihvaćanje Uporabe kolačića omogućava da ostanete prijavljeni dok pretražujete ove Internet stranice. Tawk.to GDPR. Blokiranjem kolačića i dalje možete koristiti ovu Internet stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće biti dostupne. Više o kolačićima