Nova godina u Toscani

Italija

Pregled putovanja

1. dan, 29.12.18. subota 
ZAGREB– polazak autobusa u 7.00h s Autobusnog kolodvora, peron 502 bis. Vožnja preko Slovenije i sjeverne Italije do Bologne uz odmore na autocesti. Kraći razgled pješice. Slobodno za ručak i nastavak putovanja kroz Toscanu do Chianciano Termi. Smještaj u mali obiteljski hotel. Večera i noćenje.

2. dan, 30.12.18. nedjelja 
Poslije doručka odlazak na cjelodnevni izlet po malim romantičnim gradićima Toscane: Montepulciano,grad vina i prekrasne arhitekture, Pienza, idealni grad renesanse i sira, Bagno vignoni - olimpijski bazen srednjeg vijeka... Povratak u hotel na večeru i noćenje.

3. dan, 31.12.18. ponedjeljak 
Poslije doručka odlazak u obližnju Umbriju do najljepšeg grada Orvieta, uspon uspinjačom i malim busem do grada (plaća se na licu mjesta u eurima cca 3€). Najljepša gotička katedrala Italije,prekrasan položaj grada,vino i keramika najljepši su uvod u Silvestarsku noć. Povratak u hotel u ranim popodnevnim satima. Slobodno za šetnje kroz Terme ili kroz mjesto i odmor. Oko devet sati  početak Silvestarske večere u domaćoj atmosferi i u prijateljskom druženju bez velikih pretenzija u hotelu u kojem boravimo. U pola noći pjenušac i nešto uz to.. Noćenje.

4. dan, 01.01.19. utorak 
NOVA GODINA – poslije doručka izlet na Trasimensko jezero s posjetom gradićima na obali. Povratak u hotel u ranim popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za šetnje i kupovinu. Večera i noćenje.

5. dan, 02.01.19. srijeda 
Poslije ranijeg doručka odlazak za Firenzu. Panorama grada s Piazzale Michelangelo i razgled grada pješice: katedrala, Piazza Signoria,Ponte Vecchio, Pitti... Slobodno vrijeme za ručak  te oko 14.30h polazak za Zagreb. Odmori u motelima na autocesti. Dolazak u Zagreb predviđa se oko 22.30h (ovisno o prometu i granici).

Izjava o kolačićima Prihvaćanje Uporabe kolačića omogućava da ostanete prijavljeni dok pretražujete ove Internet stranice. Tawk.to GDPR. Blokiranjem kolačića i dalje možete koristiti ovu Internet stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće biti dostupne. Više o kolačićima