Svjetsko Nogometno Prvenstvo Rusija: Argentina – Hrvatska

Rusija

Pregled putovanja

DAN. 1,SRIJEDA – 20.06., NIŽNI NOVGOROD:
Dolazak u Nižni Novgorod – grad u Rusiji koji je 5 po veličini i nalazi se na ušću rijeke Oke u Volgu. Poznat po vrlo neobičnom spoju elemenata iz raznih epoha ruske povijesti, prepun spomenika staroruske arhitekture, višnjika i starovjerskih „skitova“. Transfer do hotela. Noćenje.

DAN. 2, ČETVRTAK – 21.06., NIŽNI NOVGOROD:
Doručak u hotelu. Slobodan dan. Transfer na stadion. Utakmica Argentina-Hrvatska. Navijaj za vatrene! Transfer u hotel. Noćenje.

DAN. 3, PETAK – 22.06.NIŽNI NOVGOROD – MOSKVA:
Doručak u hotelu. Check-out. Transfer željeznički kolodvor. Vožnja brzim vlakom za Moskvu. Dolazak u Moskvu, transfer do hotela. Navečer fakultativno predlažemo vožnju luksuznim brodom Radisson po rijeci Moskvi. Obilazak Moskve brodom daje vam priliku da izbjegnete moskovsku gužvu i u kratkom vremenu upoznate povijesni i kulturni centar ruske prijestolnice te u potpunosti uživate u slikovitim pejzažima. Izlet brodom u Moskvi postao je nezaobilazna pustolovina pri posjetu Moskvi. Na brodu možete naručiti piće ili ručak.

DAN. 4, SUBOTA – 23.06., MOSKVA:
Doručak. Odlazak na razgled centra Moskve pješice: Crveni trg, glavna robna kuća GUM, katedrala Vasilija Blaženog, Lenjinov mauzolej, nacionalni povijesni muzej, zidine Kremlja, Aleksadrov vrt, Manežni trg i još puno toga. Razgled Moskovskog Kremlja, koji nije samo srce Moskve i Rusije nego i najveća utvrda u cijeloj Europi koju je ruski narod očuvao sve do danas. Obilazeći Kremlj saznati ćete što riječ “kremlj” znači, zašto nikada nitko nije pucao iz Car-puške, tko je lijevao Car-zvono, što znači izraz “derati se po cijeloj Ivanovskoj” i kako je to povezano s Kremljom. Slobodno vrijeme. Noćenje.

DAN. 5, SUBOTA – 24.06., MOSKVA-ZAGREB:
Doručak u hotelu. Check-out. Transfer na aerodrom.
Izjava o kolačićima Prihvaćanje Uporabe kolačića omogućava da ostanete prijavljeni dok pretražujete ove Internet stranice. Tawk.to GDPR. Blokiranjem kolačića i dalje možete koristiti ovu Internet stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće biti dostupne. Više o kolačićima