Atlantis Travel DMC Hrvatska- Vi znate gdje, mi znamo kako! - ljetovanja, europska i daleka putovanja, aviokarte, VIZE, izleti...

TURE


 
 
DVORCI HRVATSKOG ZAGORJA
Odmorite dušu i tijelo, upoznajte se s bajkovitom prošlosti Hrvatske i njezinih velikana. Uplovite u svijet povijesnih bitaka, čvrstih kula i bedema. Ovo jedinstveno putovanje odvest će Vas u prošlost i probuditi maštu u Vama Dvorci Hrvatskog zagorja čekaju samo na Vas.
Skinite program (PDF)
 
Tura
 
PLAVO I ZELENO
Doživite savršenu harmoniju kopna i mora, središnje i južne Hrvatske. Upoznajte ljepote jedinstvene Istre, priuštite si neponovljiv doživljaj te dopustite da Vas uvedemo u potpuno novi svijet. Uz ljepote hrvatske obale, posjetite biser kontinentalne Hrvatske – Nacionalni park Plitvička jezera, jedan od najpoznatijih parkova u Europi.
Provjerite zašto je Hrvatska top destinacija u svako doba godine.
Skinite program (PDF)
 
 
PUTEVIMA DALMACIJE
Avantura počinje u Zagrebu, glavnom gradu, nastavlja se preko Nacionalnog parka Plitvička jezera, Zadra, Šibenika, Nacionalnog parka Krka, Trogira i Splita. Sve su to mjesta gdje se preklapa prošlost sa sadašnjošću, a slike govore tisuće riječi.
Skinite program (PDF)
 
 
 
 
Izjava o kolačićima Prihvaćanje Uporabe kolačića omogućava da ostanete prijavljeni dok pretražujete ove Internet stranice. Tawk.to GDPR. Blokiranjem kolačića i dalje možete koristiti ovu Internet stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti neće biti dostupne. Više o kolačićima